Ervaringsdeskundig 
 
Advies

Ervaringen van mijn diensten

Recensies over mijn gastlessen bij het KW1C

Inmiddels heb ik aan verschillende toekomstige professionals een gastles mogen geven. Ik krijg tijdens en na mijn lessen altijd veel waardering van deze studenten. Daar krijg ik enorm veel energie van. Ik heb verschillende leerlingen gevraagd hun ervaring en indruk op papier te zetten. Dit wil ik graag met jullie delen!

Recensies studenten:

“Ik vond de gastles van Mirnou erg leerzaam”

“Interessant onderwerp waarover ik nog niets wist”

“Het gastcollege van Mirnou heeft mij aan het denken gezet”

“Ik ben gaan nadenken over het leven met een rolstoel”

“Het kan iedereen overkomen, ik vond het leerzaam”

“Fijn dat Mirnou tips geeft om zelf te gebruiken in de tandartsenpraktijk”

“Nuttige gastles en het heeft betrekking op onze opleiding”

“Heftig verhaal, praktische tips vond ik prettig”

“Het besef dat ik overal rekening mee moet houden wanneer ik in een rolstoel zou zitten, zet mij aan het denken”

Naast de reacties van de studenten vind ik het van belang dat een collega docent ook zijn feedback geeft wanneer ik aan zijn / haar klas les heb gegeven. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en dat kan vooral als ik open sta voor feedback.

Recensie docent Koning Willem 1 College:

Al met al heeft jouw gastcollege onze studenten ontzettend aan het denken gezet. Ikzelf ervaarde jouw gastcollege als leerzaam, interessant, praktisch en waardevol. Je sluit goed aan bij de betreffende opleiding die de studenten volgen. Door allerhande handelingen samen met de beroepsprofessionals in wording te oefenen, zet je hen aan het denken. Hoe benader ik een persoon die wat meer hulpbehoevend is? Hoe speel ik in op de behoeften van mijn cliënt? Hoe zou het voor mij zijn om in eenzelfde situatie te zitten? De koppeling van jouw persoonlijke verhaal met de belevingswereld van beroepsprofessionals in wording, maakt jouw gastcollege een waardevolle bijdrage aan het wereldbeeld van onze studenten.