Ervaringsdeskundig 
 
Advies

Individuele begeleiding

Onafhankelijk, Betrokken en Flexibel. 

Inmiddels heb ik mijn ervaring opgedaan in het managen van mijn eigen leven. Ik heb de zorg om mij heen die ik nodig heb. En ik ben tevreden over hoe mijn leven is ingericht qua zorg, werk, studie en vrije tijd. Dit is niet aan komen waaien, hier heb ik vaak voor moeten vechten. De juiste zorg krijgen zou voor zich moeten spreken in Nederland. Dat is het beeld wat er leeft rondom zorg in Nederland. 

Ik spreek uit ervaring. "De juiste zorg is alles behalve vanzelfsprekend". Ja, er zijn allerlei mogelijkheden om zorg in te zetten. Het aanbod is groot maar daardoor is het juist vaak moeilijk te bepalen welke zorg voor jou het beste past. En wanneer je daar uit bent moet je ook erg goed op de hoogte zijn van de regels en wetten om de zorg daadwerkelijk te krijgen. Mensen lopen vast in de huidige bureaucratie, het is een enorme papierwinkel waar je mee te maken krijgt, wanneer je jouw leven aan het inrichten bent. Inschrijfformulieren, intake formulieren, indicaties, zorgovereenkomsten, PGB (Persoons Gebonden Budget), ZIN (Zorg In Natura). Dit is nog maar een greep van de termen die jou het hoofd op hol brengen. Procedures die ervoor zorgen dat jij door de bomen het bos niet meer ziet. 

Daarbij kan ik de steun bieden die je zoekt. 

  • De regie over je eigen leven behouden met ondersteuning 
  • Leren hoe je op een juiste manier voor je rechten op komt
  • Ondersteuning bij het aanbrengen van structuur in jouw leven en daarbij behorende hulpvragen

Sta jij aan het begin van je toekomst? Sta je op het punt om definitieve beslissingen te nemen over wonen, werken en zorg? Weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Weet je niet waar je de informatie vandaan moet halen? Of ben je misschien uit het veld geslagen door verwarrende en uitputtende procedures? 

Ik help je erbij! Als ervaringsdeskundige binnen al deze procedures, informatie en vragen geef ik je de handvaten om jouw eigen leven in te richten! Neem contact met mij op voor een kennismaking.